Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Polícia hľadá Martina Kuzmu: Patrí do skupiny, ktorá kradla diely z trnavskej automobilky

Polícia pátra Zobraziť galériu (2)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA - Polícia žiada o pomoc pri pátraní po 39-ročnom Martinovi Kuzmovi. Hľadaný muž patrí ku skupine, ktorá kradla autosúčiastky z trnavskej automobilky. Podľa polície patril k hlavným organizátorom. Krádežami spôsobili škodu niekoľko stotisíc eur. Organizovanú skupinu rozložili policajti počas razie Chobotnica, z pokračujúceho obzvlášť závažného zločinu krádeže je obvinených osem osôb.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, hľadaný je asi 180 cm vysoký, plnoštíhlej postavy, má kratšie bledohnedé vlasy a modré oči. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri jeho vypátraní, je možné oznámiť na linke 158, na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne prostredníctvom súkromnej správy na oficiálnej facebookovej stránke polície.

Martin Kuzma
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ v Trnave)

Pátrajú aj po Norbertovi Barim z Jesenského

Polícia v Rimavskej Sobote sa obracia na občanov so žiadosťou o pomoc a spoluprácu pri pátraní po hľadanom 34-ročnom Norbertovi Barim z Jesenského. Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, po menovanom sa pátra pre zanedbanie povinnej výživy.

„Okresný súd v Rimavskej Sobote vydal na neho príkaz na zatknutie. Hľadaný sa v mieste bydliska nezdržiava už dlhšie obdobie. Odsťahoval sa na doposiaľ nezistené miesto, pravdepodobne do zahraničia. Vykonanými previerkami sa doteraz nepodarilo získať žiadne informácie o jeho súčasnom pobyte,“ uviedla hovorkyňa.

Polícia žiada občanov, aby akékoľvek informácie o hľadanom mužovi oznámili na najbližšom útvare PZ, na linku tiesňového volania 158 alebo prostredníctvom facebookovej stránky polície Banskobystrického kraja.

Viac o téme: Polícia pátraSlovenskoTrnavaMartin KuzmaNorbert Bari
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu