Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia vyhlásila pátranie: Hľadajú Sofiu Mercedes Lakatošovú (34) na FOTO

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia pátra po hľadanej 34-ročnej Sofii Mercedes Lakatošovej z Lučenca. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Na hľadanú ženu vydal okresný súd príkaz na zatknutie a následne aj európsky zatýkací rozkaz pre zločin podvodu.

Na hľadanú ženu vydal okresný súd príkaz na zatknutie a následne aj európsky zatýkací rozkaz pre zločin podvodu. Okresný súd taktiež vydal na hľadanú príkaz na zatknutie aj pre obzvlášť závažný zločin podvodu. Hľadaná má 165 centimetrov, je plnoštíhla, má modro-zelené oči a svetlohnedé vlasy.

Sofia Mercedes Lakatošová
Zobraziť galériu (4)
Sofia Mercedes Lakatošová  (Zdroj: KR PZ BB)

Pátranie aj po hľadanom 48-ročnom Júliusovi Blahovičovi

Polícia pátra po hľadanom 48-ročnom Júliusovi Blahovičovi z Lučenca. Informovala o tom banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová. Na hľadaného muža vydal okresný súd európsky zatýkací rozkaz pre pokračovací zločin podvodu. Blahovič sa dopúšťal podvodov na celom území SR. Zatiaľ sa ho nepodarilo nájsť. Hľadaný meria 171 až 175 centimetrov, je štíhly, má hnedé oči a prešedivené vlasy.

Július Blahovič
Zobraziť galériu (4)
Július Blahovič  (Zdroj: KR PZ BB)

Polícia pátra aj po 19-ročnej Dominike Zajacovej

Polícia pátra po 19-ročnej Dominike Zajacovej z Martina. Informoval o tom žilinský policajný hovorca Radko Moravčík. Hľadaná je obvinená z prečinov krádeže. V mieste trvalého bydliska sa nezdržiava a miesto jej pobytu nie je známe. Je vysoká 175 centimetrov, je štíhla, má svetlé vlasy a modré oči. Akékoľvek informácie o nej možno oznámiť na čísle 158 alebo polícii.

Dominika Zajacová
Zobraziť galériu (4)
Dominika Zajacová  (Zdroj: polícia)

Viac o téme: PátraniePolícia Sofia Mercedes LakatošováJúlius BlahovičDominika Zajacová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu