Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ďalší desivý prípad po vražde v Žiline: Len 14-ročného chlapca pobodal v Dubnici najlepší kamarát

Zobraziť galériu (5)

DUBNICA NAD VÁHOM - Po krvavom incidente, ku ktorému došlo 16. mája v Žiline, polícia potvrdila správu o ďalšom brutálnom čine. Udiať sa mal ešte minulý štvrtok v Dubnici nad Váhom. Desivé je, že len 14-ročného chlapca mal dvakrát bodnúť jeho rovnako starý najlepší kamarát. Polícia už mladíka obvinila zo zločinu vraždy v štádiu pokusu.

Zatiaľ čo žiak základnej školy skončil v rukách polície, jeho rovesník bojuje o život v nemocnici. K incidentu malo dôjsť v opustenej bytovke. Čo mu predchádzalo, nateraz známe nie je.

Krvavá vražda tínedžera (†16) v Žiline očami odborníkov: Brutalita u detí aj desivá psychológia davu

"Vyslali sme záchranárov na pomoc zranenému dieťaťu. Posádka ho ošetrila a previezla do nemocnice. Vzhľadom na skutočnosť, že ide o maloleté dieťa, však informácie k jeho zdravotnému stavu a priebehu zdravotníckeho zásahu nemôžem poskytnúť," potvrdila hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. O prípade informovala TV JOJ.

Deti z dobrých rodín

Obaja chlapci majú pochádzať z dobrých rodín, boli údajne najlepšími kamarátmi. Okolie si práve preto nevie vysvetliť, čo sa stalo. Polícia o citlivom prípade mlčí. "Vzhľadom k tomu, že sa jedná o maloleté osoby (páchateľ aj poškodený), polícia  k danej veci nebude poskytovať bližšie informácie," reagoval trenčiansky policajný hovorca Pavol Kudlička.

Voči mladistvému však už mali, podľa informácií spomínanej televízie, vzniesť obvinenie zo zločinu vraždy v štádiu pokusu, prokurátor pre neho žiadal väzbu. Tú však sudca zamietol, navrhol monitorovacie zariadenie na nohu. Prokurátor sa voči rozhodnutiu odvolal.

Krvavá vražda v Žiline

Len nedávno pritom Slovensko šokoval prípad zo Žiliny. Na následky údajne až 21 bodných rán skonal len 16-ročný Tomáš. Aj v tomto prípade polícia obvinila jeho kamarátku, taktiež 16-ročnú Juditu. Sudca rozhodol, že obvinená ide do väzby. Motív jej konania ale stále nie je známy. 

MIMORIADNA SPRÁVA Tínedžerka ide za vraždu Tomáša do väzby! Prvé FOTO Judity (16) po ohavnom čine

Ďalší desivý prípad po
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: ChlapciPokus o vražduDubnica nad Váhom
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu