Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Anitu v noci zobudil pes: FOTO Horor za dverami kúpeľne, náhle ťažkosti jej dcéry (†18)

Amber Rummelsová. Zobraziť galériu (3)
Amber Rummelsová. (Zdroj: FB/Amber Rummels)

LLANDAFFE - Zlomená matka Anita Lewisová (44) má ešte stále pred očami moment, keď objavila svoju dcéru Amber Rummelsovú (18) ponorenú vo vani krátko po tom, ako jej zaželala dobrú noc. Nešťastie sa stalo v ich rodinnom dome v anglickom Llandaffe.

Dievča počas kúpeľa stratilo vedomie, o štyri dni neskôr odišlo na onen svet. Pod jeho skon sa podpísal syndróm náhlej smrti.

Zronená Anita, ktorá má ešte dve deti vo veku 12 a 14 rokov, povedala, že Amber bola v ten večer veľmi unavená. Mala po dlhej zmene v reštaurácii, v ktorej pracovala popri vysokej škole. Žena tvrdí, že keď jej popriala dobrú noc a šla si ľahnúť, Amber sa zavrela v kúpeľni.

Na snímke je zosnulá Amber Rummelsová.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je zosnulá Amber Rummelsová.  (Zdroj: FB/Amber Rummels)

V priebehu noci ju zobudil pes – kňučal jej pri posteli. Prekvapilo ju, že v dome je úplná tma, lebo, ako tvrdí, tá v ňom nebýva nikdy. Keď zišla na prízemie, jej najhoršie obavy sa potvrdili. „Z kúpeľne na poschodí pretekala voda,“ spomína žena. „Búchala som na dvere a trikrát som zakričala Amberino meno. Keď som nedostala nijakú odpoveď, dvere sa mi podarilo otvoriť pomocou pera. To, čo som videla, budem mať navždy pred očami,“ dodala.

Na snímke je nebohá Amber Rummelsová.
Zobraziť galériu (3)
Na snímke je nebohá Amber Rummelsová.  (Zdroj: FB/Amber Rummels)

Jej milovaná dcéra ležala vo vani s hlavou ponorenou pod vodou. „Z kohútikov stále tiekla voda, tak som ich zastavila a vybrala som ju z vane,“ uviedla Anita, ktorá sa svoju dcéru usilovala oživiť. Jej syn medzitým privolal sanitku.  

Vysokoškoláčka skončila na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici vo Walese. Bohužiaľ, o štyri dni neskôr zomrela, po súhlase rodiny ju odpojili z prístrojov. 

Rodina musela čakať mesiace, kým zistila, čo spôsobilo Amberinu smrť. Nedávno jej bolo povedané, že zomrela na syndróm náhleho úmrtia dospelých, potvrdila to pitva. Syndróm spôsobuje fatálnu zástavu srdca bez predchádzajúcich varovných zdravotných ťažkostí.

Viac o téme: SmrťVaňaSyndróm náhlej smrti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu