Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO V Bratislave úradovala žena na vozíku aj neviditeľný muž: Ich korisťou boli mobilné telefóny

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Bratislavskí policajti objasnili dva prípady majetkovej trestnej činnosti. V oboch prípadoch obvinili páchateľov z krádeže. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V súvislosti s januárovým odcudzením mobilného telefónu v hodnote približne 850 eur v bratislavskom obchodnom centre polícia pátrala po neznámej žene na invalidnom vozíku. Stotožnili ju policajti piateho Bratislavského okresu, ktorí objasňovali iný prípad krádeže elektroniky. 

Polícii neunikla žena na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ Bratislava)

„Príslušník Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II už vzniesol obvinenie z trestného činu krádeže 40-ročnej Lucii P., občianke Rakúska. Obvinená žena je stíhaná na slobode," uviedol Szeiff.

Hrozia mu dva roky

Koncom marca sa polícia obrátila na verejnosť so žiadosťou o stotožnenie neznámeho muža, ktorý v priestoroch reštaurácie v areáli letiska odcudzil štyri mobilné telefóny a obálku s finančnou hotovosťou. Spôsobil tak celkovú škodu 1390 eur. 

Polícii neunikol neznámi páchateľ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PZ Bratislava)

„Policajti druhého Bratislavského okresu muža stotožnili a po vykonaní potrebných úkonov vzniesli obvinenie z trestného činu krádeže 37-ročnému Jozefovi S. z okresu Dunajská Streda," informoval Szeiff s tým, že v oboch prípadoch hrozí páchateľom v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky.

Viac o téme: KrádežePolícia Michal SzeiffŽena na vozíku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu