Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

V Bratislave úraduje úchylný vozičkár: Zuzana opísala chvíle hrôzy, jej hlavu si tlačil k rozkroku!

Ilustračná foto. Zobraziť galériu (2)
Ilustračná foto.

BRATISLAVA - Keď Zuzana kráčala bratislavskou Patrónkou, o pomoc ju požiadal vozičkár. Jej ochota sa jej však vypomstila. Z muža, ktorého považovala za invalida, sa totiž vykľulo poriadne zviera. Práve preto sa jeho obeť rozhodla na sociálnej sieti podeliť o nepríjemnú skúsenosť a varovať tak verejnosť.

Incident sa podľa opisu Zuzany odohral na rohu križovatky v bratislavskej lokalite Patrónka, neďaleko obľúbenej rekreačnej oblasti Železná studnička. Všetko sa začalo tým, že okoloidúcu ženu invalid požiadal o pomoc. Chcel, aby mu pomohla vyložiť chodidlo na stupienok vozíčku. "Keď som sa zohla k jeho nohe, zdrapol ma za hlavu a tlačil ju k rozkroku," opísala chvíle hrôzy. Našťastie sa jej podarilo ujsť. Aspoň si to myslela.

Na tomto mieste mal Zuzanu napadnúť muž na vozíčku.
Zobraziť galériu (2)
Na tomto mieste mal Zuzanu napadnúť muž na vozíčku.  (Zdroj: Reprofoto:Google maps)

Vyčíňanie muža však neskončilo. Zuzana z miesta síce bežala na inú zastávku, no vozičkár ju prenasledoval. Keďže mal elektrický invalidný vozík, vôbec ho nepočula, bol rýchly a tichý. "Nabral ma zozadu tak, že som takmer spadla. Opäť som sa vyšklbla a bežala na Patrónku," dodala. 

FOTO Identita onanistu z bratislavskej MHD odhalená! Prekvapivé zistenie polície

V bezpečí autobusu potom videla, že útočník stál znova na mieste, kde ju poprosil o pomoc. Šokovaná žena nelenila. Všetko telefonicky nahlásila na políciu, chystá sa tak urobiť aj osobne na policajnom oddelení. Zo stretnutia si odniesla aj nechcený suvenír - modriny na lýtkach. Na záver tiež upozornila, že "slabšie konštrukcie" by mali v tomto prípade vážny problém.

Na koho si teda máte dávať pozor?

Keďže chcela Zuzana upozorniť potenciálne obete, o nepríjemnú skúsenosť sa podelila aj na sociálnej sieti. Pripojila tiež opis útočníka. "Vozičkár vyzerá ako čert, má hnedé vlnité vlasy, bradu a fúzy, hnedé oči, prekrvenú tvár. Hlavu má akoby bez krku a stál pri predajni motoriek," priblížila napadnutá žena. 

Viac o téme: úchylVozičkárBratislavaPatrónka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu