Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia pátra po Jozefovi a Helene na FOTO, sú nezvestní: Ak ste ich videli, kontaktujte políciu

Polícia pátra Zobraziť galériu (3)
Polícia pátra (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Polícia pátra po nezvestnom Jozefovi Fabišíkovi z Košíc. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Lenka Ivanová, nezvestného muža naposledy videli 30. marca, keď odišiel z miesta trvalého pobytu a odvtedy sa zdržiava na neznámom mieste.

"Fabišík sa narodil 29. marca 1959. Je vysoký 180 centimetrov, chudej postavy, má prešedivené vlasy takmer po ramená. Oblečené mal nohavice, bundu, čiapku s maskáčovým vzorom a obuté čierne topánky," uviedla hovorkyňa.

Jozef Fabišík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Košice)

Akékoľvek informácie o nezvestnej osobe môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek útvare PZ, telefonicky na telefónnom čísle 158 alebo prostredníctvom oficiálnej stránky na www.facebook.com/policiaslovakia alebo www.facebook.com/KRPZKE formou súkromnej správy. V pracovných dňoch možno poskytnúť informácie od 7:30 do 15:30 priamo na oddelení pátrania OR PZ v Košiciach na číslo 09619-31073.

Polícia pátra aj po Helene

Polícia vyhlásila pátranie po nezvestnej Helene Dianovej z Modry. Tá odišla z miesta bydliska v utorok (16. 4.) ráno, odkedy o sebe nepodala žiadnu správu. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave.

Polícia pátra po Jozefovi
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA/KR PZ Bratislava)

Dianová je 158 až 160 centimetrov vysoká, má krátke šedivé vlasy a plnoštíhlu postavu. Jej zdanlivý vek je 70 až 73 rokov a zvláštnym znamením je bradavica pod ústami a krívajúca chôdza. Naposledy mala oblečenú ružovú bundu, čierne nohavice, biele tenisky alebo čierne sandále. Akékoľvek informácie vedúce k jej vypátraniu môže verejnosť hlásiť na čísle 158, poprípade osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: PátranieJozef FabišíkHelena Dianová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu