Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

MIMORIADNE Lúpež banky v Bratislave: Páchateľ ukradol 10-tisíc eur, pri úteku ich stratil

Pri prepade banky získal lupič 10-tisíc eur, pri úteku ich stratil
Pri prepade banky získal lupič 10-tisíc eur, pri úteku ich stratil (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA – Polícia žiada verejnosť o pomoc s pátraním po mužovi, ktorý vo štvrtok krátko po 16.30 h vylúpil banku na Saratovskej ulici v Bratislave a ušiel na motorke. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž podľa informácií polície prišiel do banky s krátkou guľovou zbraňou a vyhrážal sa ňou zamestnankyni banky. "Tá mu z obavy o život a zdravie vydala finančnú hotovosť vo výške približne 10.000 eur," dodal Szeiff s tým, že sa v banke pri lúpeži nikto nezranil.

Páchateľ následne odišiel z banky na športovom motocykli zatiaľ neznámej značky. Spozorovala ho však policajná hliadka, ktorá ho začala prenasledovať. "Počas unikania páchateľ stratil odcudzenú finančnú hotovosť, následne sa hliadke stratil z dohľadu a unikol v blízkosti Mosta Lafranconi v smere do mestskej časti Petržalka," priblížil ďalej policajný hovorca.

Polícia upozorňuje, že v odcudzenej hotovosti došlo počas úniku páchateľa k explózii farbiva na znehodnotenie bankoviek. Zafarbený by preto mohol byť aj samotný páchateľ. V prípade, že majú občania informácie, ktoré by policajtom mohli pomôcť v pátraní, môžu ich oznámiť na bezplatnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení i formou súkromnej správy na sociálnej sieti adresovanej profilu Polícia SR — Bratislavský kraj.

Viac o téme: BankaLúpežMotorkárBratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu