Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Za predaj drog skončil vo väzbe 39-ročný muž: Hrozí mu až 15 rokov za mrežami

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polícia)

NITRA - Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi 39-ročného muža.

Podľa informácie hovorkyne Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáty Čuhákovej muž pravdepodobne od septembra minulého roku do 21. marca tohto roka na rôznych miestach nakupoval omamné látky. Predával ich najmä v obci Žihárec v okrese Šaľa. 

Obvinený muž sa pohyboval na vozidle Seat Alhambra, ktoré policajti, rovnako ako aj zadržanú osobu, prehľadali. „Pri prehliadke zaistili aj igelitové vrecko s neznámou kryštalickou látkou, prázdnu striekačku a mobilný telefón,“ uviedla Čuháková.

Zadržanú osobu umiestnili do cely policajného zaistenia. Následne po obvinení z drogovej trestnej činnosti a podaní podnetu na návrh na väzobné trestné stíhanie a jeho akceptovaní súdom ju dodali do útvaru pre výkon väzby. Za drogovú trestnú činnosť hrozí v zmysle zákona trest odňatia slobody na desať až 15 rokov. 

Viac o téme: DrogyZadržaniePolícia NitraŠaľa
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu