Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

MIMORIADNY zásah NAKA: Obvinili osem osôb v kauze skrachovanej poisťovne Rapid life

NAKA obvinila osem osôb z bývalej poisťovne.
NAKA obvinila osem osôb z bývalej poisťovne. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Finančná polícia v stredu dopoludnia zadržala dve osoby z bývalého vedenia košickej akciovej spoločnosti Rapid Life. Polícia o aktuálnej správe informovala na sociálnej sieti. V súčasnosti zástupcovia zákona vykonávajú procesné úkony, prokurátor vydal príkaz na zaistenie majetku.

Ešte v utorok mal vyšetrovateľ finančnej polície obviniť osem osôb z obzvlášť závažného zločinu porušovania povinností pri správe cudzieho majetku a zločinu poškodzovania veriteľa. A to menovite Petra Talána (66), Pavla Fialu (62), Petra Talána ml. (37), Adrianu Talánovú (63), Juraja Muchu (66), Oľgu Muchovú (63), Igora Hradovského (70) a Roberta Vernera (60).

NAKA obvinila osem osôb
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Ako priblížila polícia v príspevku, aby zaisťovacia akcia bola úspešná, finančná polícia prijala opatrenia aj proti možnému mareniu dôkazov na príslušnom katastri a v budove poisťovne. "Prokurátor vydal tiež príkaz na zaistenie majetku," uvádzajú.

Neuveriteľný príbeh Jána: Začalo to mobilom, vrchol všetkého prišiel po krachu poisťovne

V súčasnosti vykonávajú zástupcovia zákona procesné úkony. Podrobnosti k prípadu podľa vyjadrenia poskytnú v čase, keď to dovolí procesná situácia.

Viac o téme: ObvineniaPolícia Rapid Life
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu