Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO Z Piešťan ukradli megavzácny prsteň: Posun po troch rokoch, zverejnili identikity podozrivých

Po drahých šperkoch polícia naďalej pátra aj cez Interpol. Zobraziť galériu (10)
Po drahých šperkoch polícia naďalej pátra aj cez Interpol. (Zdroj: KR PZ Trnava)

PIEŠŤANY - Poriadne sa nabalili a vzali nohy na plecia. Dvojica mužov, ktorú polícia podozrieva z krádeže drahých šperkov, uniká od roku 2016. Pátranie pokračuje aj cez Interpol, no zatiaľ neúspešne. Pomôcť môže aj verejnosť. Zástupcovia zákona zverejnili identikity možných dlhoprstých. Spoznávate ich?

Ešte koncom roku 2016 ukradli z múzea v Piešťanoch vzácne predmety. "Podozriví sú stále dvaja muži, ktorí mali krátko pred záverečnou rozbiť vitrínu a ukradnúť prsteň a tri brošne v hodnote najmenej 150-tisíc eur," priblížila trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Kriminalisti podľa jej slov aj naďalej pracujú na objasnení obzvlášť závažného zločinu krádeže. "Zo zákona vyšetrovateľ prerušil v tomto prípade trestné stíhanie, no na objasnení drahých šperkov a zistení páchateľov policajti naďalej intenzívne pátrajú po operatívnej línii," uviedla. 

Po drahých šperkoch polícia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

Patrí k najhľadanejším predmetom

Že ide o skutočnú vzácnosť, potvrdila aj policajná hovorkyňa. Podľa jej vyjadrenia bol vzácny prsteň zaradený medzi najhľadanejšie predmety sveta v databáze Interpolu.

Po drahých šperkoch polícia
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: KR PZ Trnava)

VIDEO Z Piešťan ukradli
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Foto: polícia)

"Ak poznáte akékoľvek osoby, ktoré mohli prísť do kontaktu so šperkmi alebo poznáte osoby na identikitoch, informácie môžete poskytnúť na policajné číslo 158 alebo aj prostredníctvom správy cez sociálnu sieť facebook policiaslovenskejrepubliky," dodala Linkešová.

Viac o téme: KrádežPátranieŠperkyPolícia InterpolPiešťamy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu