Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Dráma v Ivanke pri Dunaji: Policajti našli bezvládne telo Miroslava (†32), usmrtiť ho mal jeho brat

Ilustračná foto.
Ilustračná foto. (Zdroj: Getty Images)

IVANKA PRI DUNAJI - V pondelok krátko po 20. hodine polícia dostala hlásenie o náleze tela muža s bodným poranením v oblasti hrudníka. Nachádzal sa na jednej z ulíc v obci Ivanka pri Dunaji. Najhoršie správy sa napokon potvrdili. Nepomohla ani snaha záchranárov, lekár musel skonštatovať smrť.

Miroslav (†32) podľahol zraneniam, ktoré mu pravdepodobne spôsobili bodnou zbraňou. "V krátkom čase po spáchaní skutku bol hliadkou Policajného zboru na osobnej slobode obmedzený aj muž, dôvodne podozrivý zo spáchania  uvedeného skutku. Ten bol následne eskortovaný za účelom vykonania ďalších potrebných procesných úkonom na príslušný útvar PZ​," informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

Agresívny syn zaútočil na svoju matku: Za mrežami si posedí poriadne dlho

Vyšetrovaním okolností uvedeného skutku sa v súčasnosti zaoberá Odbor kriminálnej polície krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Ako dodal hovorca, o prípade budú verejnosť bližšie informovať, keď to umožní procesná situácia vo vyšetrovaní. Podľa informácií TV JOJ z prostredia vyšetrovania, mal muža napadnúť jeho brat. Všetkému mala predchádzať hádka. Muži mali byť známi aj tým, že si radi vypili. Opletačky so zákonom mali mať už v minulosti. 

Viac o téme: VraždaPolícia Ivanka pri Dunaji
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu