Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

MIMORIADNA SPRÁVA Nočná dráma v Senci: Šokujúci pokus o znásilnenie priamo na sídlisku

V Senci došlo k pokusu o znásilnenie. Zobraziť galériu (2)
V Senci došlo k pokusu o znásilnenie. (Zdroj: Facebook/M.D., M.A.)

SENEC - V stredu večer otriasla Sencom šokujúca správa. Približne o pol jedenástej malo dôjsť pred jednou z bytoviek na Hollého ulici k pokusu o znásilnenie. Udalosť sa odohrala neďaleko policajnej stanice. K tomu, aby páchateľ dokončil svoj čin, chýbalo veľmi málo. Ženu zachránil náhodný okoloidúci.

To, čo si prežila približne 35-ročná žena, naháňa hrôzu. Podľa jedného zo svedkov, ktorý na miesto dobehol v čase, keď útočník ušiel, bola v šoku a kričala. "Podľa jej slov bola prinútená k orálnemu sexu," priblížil zdroj. Okrem toho sa jej násilník dotýkal na intímnych miestach, stihol jej stiahnuť nohavice aj spodnú bielizeň.

V Senci došlo k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/M.D., M.A.)

"Ja som dobehol k nej, keď som počul ten krik. Bol tam s ňou dotyčný záchranca, ale pribehol som na pomoc a podal som jej pohár vody," dodal svedok. Žena sa podľa jeho slov bála o svoj život, útočník ju mal pritlačiť o zem, mal sa jej vyhrážať zabitím, ak vydá čo i len hlások. Zatiahol ju pod strom do tmy a začal s nechutnosťami. Ak by nešiel po ulici muž, ktorý pohotovo zasiahol, všetko mohlo skončiť ešte horšie.

Otrasný prípad z Holíča: Ženu mali znásilniť priamo na ulici, po incidente sa psychicky zrútila

Podozrivý v rukách polície

Krátko po incidente dorazila podľa komentárov na sociálnej sieti na miesto aj polícia. Celá situácia sa totiž odohrala len pár desiatok metrov od policajnej stanice. Za necelú pol hodinu mal skončiť v rukách policajtov podozrivý muž. Chytiť ho mali ani nie kilometer od ulice, kde došlo k hroznému činu. Podľa svedkov mal krátke blond vlasy a modré oči. Bol zavalitejšej postavy a na sebe mal oblečené montérky. Hovoril plynule po slovensky. Či však na policajnej stanici skončil muž, ktorý sa dopustil ohavného činu, polícia zatiaľ nepotvrdila.

V Senci došlo k
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/M.D., M.A.)

Ako však dodal svedok, osobu si mal páchateľ vopred vyhliadnuť. "Vraj ju prenasledoval už od istého bodu približne 200 metrov," opísal. Miestnych správa vystrašila. V komentároch na sociálnej sieti sa objavila aj informácia, že žena nechce podať trestné oznámenie, keďže má strach. Podľa našich informácií mala skončiť v nemocnici.

Viac o téme: SenecPokus o znásilnenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu