Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

AKTUÁLNE Zrážka kamiónu a vlaku na južnom Slovensku: FOTO Silný náraz odhodil kabínu do poľa

Kamión po zrážke s vlakom odhodilo do poľa. Zobraziť galériu (2)
Kamión po zrážke s vlakom odhodilo do poľa. (Zdroj: Facebook/Obec Veľká Paka - Nagypaka)

VEĽKÁ PAKA - K nešťastiu došlo pri obci Veľká Paka v okrese Dunajská Streda. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Čo bolo presnou príčinou kolízie, nateraz nie je známe. O udalosti na sociálnej sieti informovala spomínaná obec, ktorá zverejnila aj snímky z miesta nehody. Kolízia si vyžiadala aj zranenia.

Ako informoval dopravný servis Zelená vlna, úsek medzi Veľkou Pakou a Čukárskou Pakou je momentálne neprejazdný. Odporúčajú ho obchádzať cez Malú Paku.

Hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Júlia Kedrová krátko po 11. hodine doplnila, že pri nehode nedošlo k úniku prevádzkových kvapalín, miesto teda hasiči prenechali polícii, ktorá udalosť dokumentuje.

Kamión po zrážke s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Obec Veľká Paka - Nagypaka)

Jozef Minár z Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR potvrdil, že zranenia utrpel vodič kamiónu. Muža vo veku približne 45 rokov podľa jeho slov transportovali do nemocnice v Dunajskej Strede s ľahším poranením dolnej končatiny. Musí však ešte absolvovať ďalšie vyšetrenia.

Pri pohľade na snímky z miesta nehody by sa dalo povedať, že mal šťastie v nešťastí. Po zrážke ho záchranári našli už mimo vozidla, bol pri vedomí. Rušňovodič neutrpel žiadne zranenia.

Kamión po zrážke s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Obec Veľká Paka - Nagypaka)

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: NehodaVlakKamiónVeľká Paka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu