Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Krik a hádka, potom tiekla krv: FOTO Michalovčanku Katarínu bodol do hlavy jej vlastný syn

Učiteľku Katarínu bodol do hlavy jej syn. Zobraziť galériu (2)
Učiteľku Katarínu bodol do hlavy jej syn. (Zdroj: FB/K.O.)

MICHALOVCE - Len pár dní po najkrajších sviatkoch v roku otriasol Michalovcami hrôzostrašný prípad. Učiteľku Katarínu bodol do hlavy jej vlastný syn Lukáš (30). Útoku mala predchádzať hádka.

Michalovčanka Katarína učí na základnej škole, jej manžel je v meste uznávaný maliar. Momentálne je po operácii, no stále v kritickom stave a v umelom spánku v nemocnici, kam ju previezol vrtuľník. 

Otrasný prípad z Michaloviec: Polícia vyšetruje pokus o vraždu, ženu (57) bodli do hlavy

"Podľa doterajších zistení bola 57-ročná žena nožom bodnutá do oblasti hlavy a vo vážnom stave prevezená letecky do nemocnice v Košiciach," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová.

Hádka pre drogy?

Podľa našich informácií brutálnemu útoku syna na matku mala predchádzať hádka, zrejme pre peniaze na drogy, ktoré Katarína svojmu synovi nechcela dať. 

Učiteľku Katarínu bodol do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/K.O.)

Vzhľadom na závažnosť skutku vec na mieste prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý v súčasnej dobe vykonáva potrebné procesné úkony a spolu s ďalšími príslušníkmi udalosť dokumentuje.

"Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre trestný čin vraždy v štádiu pokusu," uviedla hovorkyňa."Verejnosť budeme o prípade informovať hneď, ako to situácia vo vyšetrovaní dovolí," uzavrela.

Viac o téme: UčiteľkaPokus o vražduMichalovce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu