Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krádeže bez hraníc: Mimoriadne prefíkaní zlodeji, pozrite na ich úlovky

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HLOHOVEC - Z krádeže ozvučovacej techniky za 40-tisíc eur obvinil vyšetrovateľ dvoch Hlohovčanov vo veku 24 a 29 rokov. Dvojica sa v polovici novembra vlámala do skladu v Hlohovci odkiaľ postupne vyniesli ozvučovaciu techniku, od prehrávačov, reproduktorov, monitorov a mixážneho pultu.

Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, techniku potom previezli do bratislavských skladov. Majiteľ ihneď kontaktoval políciu a aj vďaka informáciám, ktoré im poskytol, ukradnuté veci zaistili skôr ako ich zlodeji predali. V prípade mladšieho z obvinených vyšetrovateľ spracoval aj podnet na väzobné stíhanie. V prípade dokázania viny im hrozí trest na tri roky až 10 rokov.

Zlodej si odniesol zberateľské bankovky, mince aj šperky

Škodu za viac ako 4 000 eur spôsobil zlodej, ktorý sa vlámal do bytu na Mlynskej ulici v Poprade. Páchateľ vyliezol na balkón, rozbil balkónové dvere a dostal sa dnu. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Ligdayová, z bytu ukradol zberateľské bankovky v hodnote 800 eur, pamätné mince za zhruba tisíc eur a zlaté šperky za asi 2 000 eur. Zlodejovi za tento čin hrozí trest na tri roky až desať rokov.

Viac o téme: ZlodejKrádež
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu