Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

FOTO Polícia pátra po tento žene: Môže objasniť krádež zabudnutej hotovosti

Bratislavskí policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácii ženy (na snímke)
Bratislavskí policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácii ženy (na snímke) (Zdroj: KR PZ Bratislava)

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti sa obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri identifikácii ženy, ktorá by mohla objasniť prípad krádeže cudzej hotovosti zabudnutej v bankomate. K udalosti prišlo v piatok 12. októbra približne o 13.45 h na Čavojského ulici v Karlovej Vsi.

"Doposiaľ neznámy páchateľ si z podávača bankomatu prisvojil päť 100-eurových bankoviek, ktoré poškodený muž zabudol v podávači na vydávanie finančnej hotovosti," ozrejmila hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková. Práve žena, po ktorej policajti pátrajú, by podľa nej mohla svojimi informáciami prispieť k objasneniu prípadu.

"Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli identifikovať hľadanú ženu, možno oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne možno kontaktovať políciu aj prostredníctvom sociálnej siete," ozrejmila.

Viac o téme: BankomatPolícia pátraKarlova Ves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu