Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Teniskový fantóm 16 rokov terorizoval Šaľu: Vyzúval ženy na ulici, obete najskôr sledoval

Polícia chytila teniskového fantóma zo Šale. Zobraziť galériu (5)
Polícia chytila teniskového fantóma zo Šale. (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

ŠAĽA - Tenisky vyzul asi dvadsiatim ženám. Každú zo svojich obetí si vopred vyhliadol a úlovky si z miesta odnášal ako trofeje. Polícia však informovala, že po približne 16 rokoch úradovania teniskového fantóma mu konečne klepli po prstoch. Vyšetrovateľ muža obvinil, spracoval aj podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie.

Polícia o kurióznom prípade informovala prostredníctvom sociálnej siete. Muž, ktorý približne od roku 2002 vyzul tenisky asi 20 ženám, má 38 rokov a pochádza zo Šale. Doteraz spravodlivosti úspešne unikal.

Polícia chytila teniskového fantóma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Teniska ako trofej

Trom mladým ženám po jeho útoku zostala na nohe len jedna z tenisiek. Druhá skončila v rukách fantóma, ktorý si ju odniesol ako trofej. "Všetky tri skutky sa stali vo večerných hodinách potom, ako si muž svoje obete dopredu vyhliadol," priblížila polícia.

Polícia chytila teniskového fantóma
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

Intenzívna práca kriminalistov zo Šale napokon priniesla svoje ovocie. "Dôsledne zbierali informácie a vlastnou vyhľadávacou činnosťou zistili podozrivého. Ďalšou operatívnou činnosťou zistili, že podozrivý 38 ročný muž zo Šale tieto skutky páchal približne od roku 2002 a vyzul tenisky asi 20 ženám," znelo v príspevku.

Nezvyčajná "záľuba" sa však mužovi napokon vypomstila. "Vyšetrovateľ odboru Kriminálnej polície po vykonaní všetkých potrebných procesných úkonoch muža obvinil zo zločinu lúpeže v dvoch skutkoch a prečinu krádeže," informovala polícia s tým, že vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na jeho väzobné trestné stíhanie.

Viac o téme: Polícia ŠaľaTeniskový fantóm
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu