Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Petrovo telo (†19) našli pod opustenou budovou mäsokombinátu: Cudzie zavinenie nevylúčili

Petrovi sa stal osudným pád z budovy. Zobraziť galériu (2)
Petrovi sa stal osudným pád z budovy. (Zdroj: Facebook/P.P.)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V objekte opustenej budovy mäsokombinátu, ktorý sa nachádza na okraji Spišskej Novej Vsi, našli bezvládne telo 19-ročného Petra. Čo presne sa stalo, preukáže až policajné vyšetrovanie. Všetko však nasvedčuje tomu, že mladíkovi sa stal osudným pád z najvyššej budovy celého areálu. Či išlo o nešťastie, alebo mu niekto pomohol, je ale nateraz otázne.

Tragédia sa odohrala v nedeľu vo večerných hodinách. Ako priblížila košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, telo bez známok života našli v objekte budovy mäsokombinátu na Markušovskej ceste v Spišskej Novej Vsi. "Privolaná RZP na mieste konštatovala smrť. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne cudzie zavinenie nevylúčil a nariadil pitvu," uviedla hovorkyňa.

Nebol sám

Podľa portálu tvnoviny.sk totiž nebol mladík v objekte sám. Ako sa pre web vyjadril riaditeľ spoločnosti Polytop, ktorá mäsokombinát spravuje, areál stráži platená služba a pes. Pred nešťastím vraj nezaregistrovali, že sa niekto nachádza v opustených priestoroch budovy.

Tragédia sa odohrala v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Reprofoto/Googlemaps)

"Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia. Bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania. Presnú príčinu smrti určí nariadená pitva," dodala Mésarová.

Chátrajúce miesto

Mäsokombinát na okraji Spišskej Novej Vsi roky chátra. Nikdy nebol otvorený a spustený do prevádzky. Miesto, ktoré je v súčasnosti v katastrofálnom stave, s obľubou navštevujú bezdomovci.

Viac o téme: SmrťMladíkPád z budovy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu