Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia pred panelákom: Sabina videla chlapcovu (†8) smrť, počas hry naňho padlo drevo

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

REINICKENDORF – Pohodové nedeľné popoludnie sa zmenilo na tragédiu. Malý Ibrahim sa so svojím bratrancom i ďalšími deťmi hrali v blízkosti 15-poschodového panelového domu. V čase, keď 8-ročný chlapec jazdil na bicykli, na hlavu mu z ničoho nič spadol polmetrový kus dreva. Či išlo o tragické nešťastie alebo cielený útok, je predmetom vyšetrovania.

Tragická udalosť sa stala v berlínskej štvrti Reinickendorf. Osemročný Ibrahim sa v nedeľu popoludní hral v spoločnosti svojich príbuzných a iných detí na ulici pred 15-poschodovým panelákom. 

Sabina (33), ktorá videla chlapcovu smrť na vlastné oči, pre nemecký denník povedala, že v čase, keď na jeho hlavu spadol kus dreva, jazdil na bicykli. „Nikdy nezabudnem na ten zvuk, bolo to niečo strašné,“ spomína otrasená žena.   

Na snímke policajti stoja
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/DPA)

Spadnutý kus dreva, ktorý zranil aj Ibrahimovho bratranca, bol dlhý asi pol metra. Jeho priemer bol cca 35 centimetrov. Žiaľ, 8-ročný Ibrahim, ktorý bol pôvodom z Čečenska, bol na mieste mŕtvy. Jeho bratranec utrpel zranenie hornej končatiny. Podľa výpovedí susedstva, čečenský chlapec mal ešte štyri sestry.  

Na inkriminované miesto v priebehu pár minút dorazili záchranári i policajti, ktorí vchod do domu uzavreli. Z panelového domu nesmel v tom čase nikto vyjsť a ani doň vojsť.


Pozrite si aj: Hrozné VIDEO: Vodič zrovnal zastávku zo zemou, muža v nej takmer zabil, šokujúce konanie šoféra


Dosiaľ však nie je jasné, z ktorého poschodia kus dreva spadol. Bezprostredne známe nie je ani to, či išlo o tragickú nehodu, alebo bol útok cielený.

Viac o téme: BerlínDrevoPanelákSmrťCudzinec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu