Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Zdemolované autá v Bratislave: Bezhlavé vyčíňanie vandala, zasahovala polícia so psami

Ilustračné foto. Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto. (Zdroj: PZ SR)

BRATISLAVA - Nočné vystrájanie má následky. V Devínskej Novej Vsi musela zasahovať polícia, 30-ročný muž si totiž krátil čas ničením zaparkovaných áut. Dôvod, prečo sa vandal rozhodol k tomuto konaniu, nie je zatiaľ známy. V dychu mu však namerali takmer dve promile alkoholu.

O prípade informovala na sociálnej sieti Mestská polícia Bratislava. Muž (30), ktorý býva priamo v Devínskej Novej Vsi, demoloval autá na ulici Ivana Bukovčana. 

"Na viacerých z nich poškodil kapoty, niektoré po celej šírke aj poškriabal. Kto vie, ako by nočné vystrájanie muža dopadlo, kedy mu po prstoch „neklepla“ kynologická hliadka mestskej polície," priblížila polícia na sociálnej sieti.

Vandalovi klepla po prstoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mestská polícia Bratislava)

Vandal skončil v rukách polície, obmedzili ho na osobnej slobode. "Z dôvodov podozrenia zo spáchania trestného činu bola na miesto privolaná hliadka policajného zboru. Čo vandala viedlo k tomuto konaniu nie je zatiaľ známe," informovala polícia s tým, že pod jeho správanie sa mohol podpísať aj predtým skonzumovaný alkohol. Nafúkal totiž takmer dve promile.

Viac o téme: AutáVandalNičenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu