Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ďalší cestný pirát: FOTO Patrik v Bratislave prevetral svoj bavorák, policajtom neušiel

Vodič BMW X5 prekročil maximálnu dovolenú rýchlosť o 72 km/h.
Vodič BMW X5 prekročil maximálnu dovolenú rýchlosť o 72 km/h. (Zdroj: polícia)

BRATISLAVA – Dopravní policajti pokutovali ďalšieho cestného piráta. Tentokrát nohu na plyne držal 38-ročný Patrik z okresu Senec, ktorý na Podunajskej ulici v mestskej časti Vrakuňa prekročil maximálnu dovolenú rýchlosť až o 72 kilometrov za hodinu. Tučnú pokutu zaplatil na mieste.

Vodičovi BMW X5 zrejme dopravné predpisy nič nehovoria. Dopravní policajti mu vo štvrtok krátko pred 09:25 hodinou namerali počas jazdy na Podunajskej ulici v bratislavskej mestskej časti Vrakuňa rýchlosť až 122 kilometrov za hodinu. Maximálnu dovolenú rýchlosť tak prekročil o 72 km/h. O priestupku informovala hovorkyňa policajného zboru Lucia Miháliková.

„Policajti nezodpovednému vodičovi udelili blokovú pokutu vo výške 600 eur, ktorú 38-ročný Patrik z okresu Senec na mieste zaplatil,“ priblížila hovorkyňa s tým, že v danom úseku je najvyššia dovolená rýchlosť 50 km/h.

Polícia v tejto súvislosti apeluje na vodičov, aby sa správali voči sebe aj ostatným účastníkom cestnej premávky zodpovedne, rešpektovali pravidlá cestnej premávky a rýchlosť jazdy za každých okolností prispôsobili predpísanej rýchlosti.

Viac o téme: VodičPokutaRýchlosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu