Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Zrážka dodávok pri Bratislave: FOTO Dvojhodinové zdržanie na D2, hasiči hlásia šesť zranených

Na D2 sa zrazili dve dodávky Zobraziť galériu (4)
Na D2 sa zrazili dve dodávky (Zdroj: FB/HaZZ)

BRATISLAVA - Na diaľnici D2 v smere z Malaciek do Bratislavy sa dnes krátko pred 04.30 hodinou ráno zrazili dve dodávky. Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. V dôsledku nehodovej udalosti utrpelo zranenia 6 osôb, z toho dve ťažké. Diaľnica D2 je v súčasnosti už prejazdná. Zelená vlna hlási 2-hodinové zdržanie.

Z miesta dopravnej nehody hasiči zistili, že vodič dodávky zn. Mercedes Sprinter s maďarskou poznávacou značkou s prívesným vozíkom prechádzal po diaľnici D2 v smere do Bratislavy, pričom v úseku na 48. kilometri z doposiaľ presne nezistených príčin narazil do pred ním idúcej dodávky zn. Opel Vivaro, taktiež s maďarskou poznávacou značkou, v ktorej sa nachádzalo 6 osôb.

Na D2 sa zrazili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/HaZZ)

Po náraze skončila dodávka Opel v priekope. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Posádka z dodávky Opel bola prevezená do bratislavských nemocníc. Vykonanou dychovou skúškou bolo požitie alkoholu u vodiča dodávky zn. Mercedes vylúčené, na zistenie prítomnosti alkoholu u vodiča dodávky Opel, bol nariadený odber krvi.

Na D2 sa zrazili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/HaZZ)

Diaľnica D2 je v súčasnosti prejazdná. Zelená vlna aktuálne hlási až 2-hodinové zdržanie. „Z obchádzky cez Lozorno a Stupavu hlásite zdržanie asi 40 minút a odporúčate využiť obchádzku cez Pezinskú babu,“ píše na Twitteri.  

Dopravní policajti vykonávajú odklon dopravy v smere do Bratislavy cez Lozorno. Presné príčiny, okolnosti a miera zavinenia tejto dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. 

Na D2 sa zrazili
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB/HaZZ)

Viac o téme: BratislavaMalackyD2Nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu