Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vážna nehoda pri Brne uzavrela diaľnicu: FOTO Zrazili sa tri autá, dvaja ľudia zomreli

Nehoda má ďalších dvoch zranených. Zobraziť galériu (2)
Nehoda má ďalších dvoch zranených. (Zdroj: Tv Nova)

BRNO - Dvaja ľudia zahynuli a ďalšie dve osoby utrpeli zranenia pri zrážke troch osobných áut, ku ktorej došlo v sobotu ráno v Českej republike na diaľničnom ťahu na Kyjov, pri obci Sokolnice v okrese Brno-vidiek. Informuje o tom spravodajská stránka televízie Nova.

Dopravná nehoda sa stala medzi 08.00 a 09.00 h. "Zrazili sa tam tri osobné vozidlá - sú tam, bohužiaľ, dvaja mŕtvi ľudia a dvaja ťažko zranení." Polícia spolu s mestskými strážnikmi odklonila dopravu, povedala pre TN.cz policajná hovorkyňa Petra Hrůzová.

K nehode došlo pravdepodobne tak, že žlté auto, zrejme peugeot, išlo príliš rýchle a dostalo na mokrej vozovke šmyk. Potom narazilo do zelenej fabie a letelo zhruba 50 metrov do poľa.

Vážna nehoda pri Brne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Nova)

Do jedného z áut následne narazila aj červená honda, ktorá dopadla z celej trojice najhoršie: dvaja pravdepodobne postarší ľudia, ktorí sedeli v prednej časti vozidla, na mieste zomreli. Ďalší dvaja cestujúci na zadných sedačkách utrpeli stredne až veľmi ťažké zranenia. Uzávierka diaľnice č. 380 pri obci Sokolnice bude trvať asi až do zhruba 15.15 h, uzatvára svoje informácie TV Nova.

Viac o téme: NehodaBrnoSokolniceKyjov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu