Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Hororové ráno v Petržalke: Stano (†56) vyskočil z okna nemocnice, toto sa dialo pred tragédiou

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Marko Erd)

BRATISLAVA - Na Antolskej ulici v Bratislave našli ráno telo bez známok života. Na miesto okamžite privolali policajnú hliadku, ktorá zistila, že ide o 56-ročného muža. Ten bol podľa našich informácií opitý a rozhodol sa skoncovať so svojím životom.

Hliadka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave V bola krátko po 06.00 vyslaná k prevereniu oznámenia o náleze tela muža, ktoré sa nachádzalo v blízkosti nemocnice na Antolskej ulici v Bratislave.

Podľa našich informácií išlo o 56-ročného Stanislava, ktorý bol nadránom opitý a rozhodol sa skončiť so svojím životom tak, že vyskočil zo 6. poschodia nemocnice. Muž nemal byť agresívny. 

"Hliadka hodnovernosť tohto oznámenia preverila a potvrdila, pričom na mieste bolo zistené že sa jedná o 56-ročného muža. Ten utrpel pádom z jedného z poschodí zranenia, ktorým na mieste aj napriek snahe privolanej záchrannej zdravotnej služby podľahol. Bližšie okolnosti sú v súčasnej dobe predmetom vyšetrovania," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. 

Udalosť pre Topky potvrdila aj hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Eva Kliská. 

Viac o téme: Mŕtve teloBratislavaNemocnica na Antolskej ulici
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu