Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PRÁVE TERAZ V Bratislave zavraždili ženu (†58)

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: FB/Polícia SR)

BRATISLAVA - Polícia v pondelok krátko po devätnástej hodine prijala oznámenie o bodnutej žene na Pastierskej ulici v bratislavskej Rači. Polícia začala trestné stíhanie pre vraždu.

Policajti boli privolaní k bodnutej 58-ročnej Bratislavčanke. "Dnes v čase o 19.15 hod sme prostredníctvom tiesňovej linky 158 prijali oznámenie o bodnutej žene, ktorá sa mala nachádzať v blízkosti priemyselného areálu na Pastierskej ulici. Po preverení oznámenia a po vykonaní prvotných úkonov policajti na mieste zistili, že zranenia žene spôsobil muž, po ktorom začali ihneď pátrať," informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. 

V priebehu pár minút pátrania policajti zadržali podozrivého 49-ročného muža, ktorého v súlade so zákonom obmedzili na osobnej slobode a eskortovali ho na príslušné policajné oddelenie, kde sa s ním v súčasnosti vykonávajú všetky potrebné procesné úkony. 58-ročná Bratislavčanka aj napriek snahe a úsiliu záchranárov, zraneniam nakoniec podľahla.

Polícia na mieste činu

Prípad si vzhľadom na jeho závažnosť prevzala výjazdová skupina Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Policajti na mieste vykonávajú všetky potrebné neodkladné a neopakovateľné úkony a miesto činu dokumentujú.

"Vyšetrovateľ už v tejto súvislosti začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy. Ďalšie okolnosti tohto skutku sú v týchto chvíľach predmetom intenzívneho vyšetrovania. Ako náhle to procesná situácia umožní, budeme verejnosť o prípade informovať," dodala Mihalíková.

Viac o téme: VraždaBodnutiePolícia Bratislava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu