Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Vodiči, pevné nervy: Jazda po diaľnici D1 sa poriadne skomplikuje, obmedzenia na najbližšie dni

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: TASR/Lukáš Grinaj)

BRATISLAVA - Vodiči jazdiaci v najbližších dňoch po diaľnici D1 v Bratislavskom a Trnavskom kraji by sa mali vyzbrojiť poriadnou trpezlivosťu. V najbližších dňoch budú platiť na ceste obmedzenia kvôli rekonštrukciám.

Vodiči jazdiaci na diaľnici D1 v blízkosti Bratislavy musia v najbližších dňoch počítať s dopravnými obmedzeniami pre výstavbu diaľničnej križovatky Triblavina. Informoval o tom hovorca bratislavských policajtov Michal Szeiff. 

Od soboty bude v blízkosti staveniska križovatky Triblavina premávka obmedzovaná priebežným znižovaním počtu jazdných pruhov, ako aj znížením najvyššej dovolenej rýchlosti v obidvoch smeroch. Obmedzenia týkajúce sa počtu jazdných pruhov budú trvať od soboty 11. augusta do piatka 17. augusta.

D1 Triblavina
Zobraziť galériu (3)

Polícia informuje, že dopravné obmedzenia budú riadne vyznačené prenosným dopravným značením a v závislosti od vývoja aktuálnej dopravnej situácie aj hliadkami dopravnej polície. Vodičov žiada, aby pri prejazde uvedeným úsekom zvýšili svoju pozornosť, trpezlivosť, prípadne sa riadili pokynmi polície.

Obmedzenia na diaľnici aj v Trnavskom kraji

V úseku diaľnice D1 medzi Hornou Stredou a Piešťanmi bude budúci týždeň vykonávaná oprava povrchu vozovky a motoristi musia počítať so zdržaním, uviedla to hovorkyňa trnavských policajtov Martina Kredatusová.

Vodiči, pevné nervy: Jazda
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: foto: tip citatela)

Oprava bude prebiehať od pondelka 13. augusta do nedele 19. augusta do 15-tej hodiny. Z tohto dôvodu bude úsek prejazdný len v jednom jazdnom pruhu. "Polícia žiada vodičov, aby rešpektovali prenosné dopravné značenie a v úseku zvýšili opatrnosť," uviedla Kredatusová.

Viac o téme: DopravaDiaľnicaObmedzenia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu