Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

V slovenských hoteloch vyčíňa fantóm: Spí a pije v nich zadarmo, na toto MENO si dávajte pozor!

(Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Slovenská polícia pátra po mužovi, ktorý sa na niekoľko dní ubytoval v hoteli v Banskobystrickom kraji a využíval jeho služby, pričom ho to nevyšlo ani cent. Podľa všetkého to nespravil prvýkrát a takýmto spôsobom sa "priživuje" aj na na iných ubytovacích zariadeniach.

Polícia prosí verejnosť o pomoc pri pátraní po mužovi, ktorý sa ubytoval v hoteli v Lučenci a odišiel bez zaplatenia. V zariadení býval tri noci, popíjal v bare, pričom si všetko nechával pripisovať na účet. Keď ho vyzvala recepčná o preukázanie sa občianskym preukazom, tvrdil, že ho stratil a preukázal sa potvrdením od polície. 

"Podozrivý vystupoval pod menom Branislav Križan. Hotelu spôsobil škodu vo výške 417 eur," informuje polícia na svojej facebookovej stránke. Kto muža spozná, má zavolať na linku 158 alebo kontaktovať políciu prostredníctvom sociálnej siete. 

Viacero užívateľov pod príspevkom píše, že podozrivý mal rezerváciu v aj hoteli, kde pracujú oni, a vraj sa vydával za zamestnanca Microsoftu. Ide teda očividne o podvodníka, ktorý si takýmto spôsobom hľadá nocľahy zadarmo. 

Viac o téme: HotelPátranieLučenecPodvodník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu