Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PRÁVE TERAZ Máriu (†17), ktorá chcela po zábave preplávať Váh, našli utopenú

Telo krásnej Márie našli vo Váhu. Zobraziť galériu (2)
Telo krásnej Márie našli vo Váhu. (Zdroj: FB/M.K.)

PÚCHOV - Najhoršie obavy sa potvrdili! V raňajších hodinách našli telo Márie, ktorá sa v nedeľu vracala domov z Bratislavy. Polícia a aj hasiči po nej pátrali tri dni.

Dve dievčatá sa vracali domov zo zábavy, keď dostali bláznivý nápad. Rozhodli sa, že preplávajú Váh. V polovici rieky však 17-ročná Mária zmizla pod hladinou a už sa nevynorila. Polícia a aj hasiči po nej pátrali tri dni. Vo štvrtok ráno už, bohužiaľ, našli len jej mŕtve telo.

Po krásnej Márii pátrajú
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/M.K.)

"Boli sme požiadaní políciou SR o súčinnosť pri vytiahnutí tela utopenej osoby z rieky Váh. Púchovskí hasiči zasahujúci na člne telo utopenej osoby vytiahli na breh a odovzdali príslušníkom polície," informoval Marián Petrík z Krajského riaditeľstva hasičského a záchranného zboru v Trenčíne. Podľa našich informácií ide o 17-ročnú Máriu. 

Osudové rozhodnutie

Partia kamarátov išla v nedeľu domov z Bratislavy, kde sa bola zabávať s priateľmi. V Púchove mali vystúpiť z vlaku a stráviť ešte nejaký čas v pohostinstve blízko rieky. Nevedno prečo, Mária s kamarátkou dostali nápad, že preplávajú Váh. Mária sa však v polovici potopila a na hladinu sa viac nevynorila.

Viac o téme: UtopenáNezvestnáMáriaVáhPúchov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu