Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové fakty o nešťastí, ktoré otriaslo Českom: Brat vyskočil so sestrou z okna, chvíle hrôzy

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Profimedia)

OSTRAVA - Na povrch vyplávali nové informácie o hrozivej tragédií, ktorá otriasla Českom. Podľa prvotných informácií mal v Ostrave vyskočiť z okna 28-ročný muž a v náručí mal mať svoju 9-ročnú dcérku. Nakoniec je všetko inak a dievčatko, ktoré zomrelo po páde z okna, bola jeho mala sestrička.

Otrasný čin nikto z rodiny nechápe. Podľa brata oboch zosnulých súrodenci spolu dobre výchadzali. "Brat nemal psychické problémy, nebral drogy, nepil. Sestru mal veľmi rád," povedal pre český Blesk brat oboch zosnulých.

Horor v Ostrave: Muž (†28) urobil šokujúcu vec, dcérku (†9) vyhodil z balkóna a vyskočil za ňou

Dievčato malo podľa neho veľký strach z výšok. Čo sa však v dome odohralo, nie je stále jasné. Výpovede svedkov sa totiž rozchádzajú. Niektorí tvrdia, že dvojica mala byť na 8. poschodí a potom mala vyjsť ešte o dve schodiská vyššie. Podľa niektorých muž dievčatko z okna vyhodil, iní tvrdia, že ju mal v náručí a spolu s ňou vyskočil. podľa Blesku však nie je vylúčená ani nešťastná náhoda.

Miesto tragédie
Zobraziť galériu (2)
Miesto tragédie  (Zdroj: reprofoto/Blesk.cz)

Dievčatko dopadlo na betónovú rampu a údajne ešte žilo. Brat bol na mieste mŕtvy. Polícia prípad vyšetruje ako vraždu. Pre FTV Prima sa vyjadrila aj malá svedkyňa celej tragédie. "Videla som, že tu niekde mal ten chlap otvorené okno, v duchu som si hovorila, že fajčí. V náručí mal dievčatko, to plakalo," povedala. Viac už nevidela.

Viac o téme: SamovraždaSkok z okna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu