Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Toto sa len tak nevidí: FOTO Hasiči s vodičom hondy poriadne zatočili, neuveríte, kam sa im postavil!

Americkí hasiči rozbili obe bočné okná na odparkovanom vozidle po tom, čo blokovalo prístup k požiarnemu hydrantu. Zobraziť galériu (2)
Americkí hasiči rozbili obe bočné okná na odparkovanom vozidle po tom, čo blokovalo prístup k požiarnemu hydrantu. (Zdroj: FB/Hamilton Township Professional Firefighters)

HAMILTON – Americkí hasiči, ktorí boli zo stredy na štvrtok privolaní k požiaru, nebrali na nezodpovedného vodiča zaparkovanej hondy žiaden ohľad. Fotka zo zásahu, ktorá bola uverejnená na Facebooku, teraz koluje internetom. Neuveríte, na akom mieste nechal majiteľ svoju hondu zaparkovanú.

Nočný výjazd hamiltonských hasičov k horiacemu domu z 13. na 14. júna v americkom štáte New Jersey skončil, našťastie, happyendom. V prvom momente to tak ale nevyzeralo – vodič Hondy Acura totiž zaparkoval svoje auto priamo pred požiarnym hydrantom.

Americkí hasiči rozbili obe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Hamilton Township Professional Firefighters)

„Toto sa stane, keď zaparkujete pred hydrantom,“ uviedli hamiltonskí hasiči na svojom Facebooku s tým, že ľuďom odkázali, aby pamätali na to, že je nelegálne parkovať pred hydrantmi.

Americkí hasiči rozbili obe
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Hamilton Township Professional Firefighters)

Hasiči, ktorým vodič hondy blokoval prístup k hydrantu, tak na aute rozbili obe bočné okná a hadicu pretiahli skrz vozidlo. Našťastie, horiaci dom sa im podarilo uhasiť.

Fotografie z výjazdu boli následne zverejnené 14. júna na Facebooku hasičov z Hamiltonu. Väčšina ľudí ich pohotový zákrok ocenila.         

Viac o téme: HasičiVodičAmerikaHydrant
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu