Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cudzinec na Lamborghini sa chcel zaradiť na poslednú chvíľu: FOTO Nestihol to a takto sa to skončilo

Havarované Lamborghini FZ Zobraziť galériu (3)
Havarované Lamborghini FZ (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PRAHA - Vodič (40) na lamborghini to poriadne prehnal. Na českej diaľnici nezvládol manéver a narazil do zvodidiel. Odnieslo si to jeho luxusné autíčko.

Incident sa stal v pondelok na českej diaľnici v smere na Prahu. Cudzinec (40), štátny príslušník Malajzie, jazdil na luxusnom Lamborghini FZ s nemeckou poznávacou značkou. "V mieste dlhodobého dopravného obmedzenia, ktoré je tu z dôvodu modernizácie diaľnice, jazdil ľavým jazdným pruhom a chcel predbiehať nákladnú súpravu zloženú z ťahača a návesu, ktorá išla v pravom jazdnom pruhu," informovala hovorkyňa českých policajtov Dana Čírtková s tým, že vodič lamborghini sa nesprával pri jazde dostatočne opatrne a pri predchádzaní jazdnej súpravy pravou prednou časťou vozidla zavadil o ľavú stranu návesu. 

Cudzinec na Lamborghini sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Následkom toho sa luxusné auto stalo neovládateľným, dostalo šmyk a v šmyku nabehlo vpravo vedľa komunikácie, kde narazilo do oceľových zvodidiel. "Vodič sa ľahko zranil a bol na mieste nehody ošetrený posádkou záchrannej zdravotnej služby. Policajti vykonali u vodiča dychovú skúšku s negatívnym výsledkom," doplnila policajná hovorkyňa. 

Cudzinec na Lamborghini sa
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Spôsobená škoda na lamborghini bude vyčíslená dodatočne. Na návese jazdnej súpravy a na zvodidlách vznikla škoda vo výške 20 000 českých korún (takmer 780 eur). Policajti nehodu vyriešili na mieste uložením pokuty, ktorú cudzinec zaplatil.  

Viac o téme: NehodaHaváriaLamborghini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu