Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Po tragických nehodách v protismere ďalší hazardér: VIDEO vodiča na BMW, ktorý riskuje životy

Predbiehanie Košičana
Predbiehanie Košičana (Zdroj: foto: tip citatela)

KOŠICE - Uplynulý týždeň sme informovali o niekoľkých dopravných nehodách, ktoré mali spoločného menovateľa. Po zrážke v protismere zomreli nevinní. Polícia opakovane apeluje na vodičov, ktorí na cestách riskujú a ohrozujú nielen svoj život, ale aj životy ostatných účastníkov cestnej premávky. Pozrite si nasledujúce video, ktoré dokazuje, že nezodpovední vodiči, žiaľ, z ciest nemiznú.

Vaše tipy

Košičan na BMW-čku cestou poriadne šliapol na plyn a plná čiara mu starosti rozhodne nerobila. Pozrite si jeho riskantný manéver, ktorý zachytil čitateľ. Zábery vznikli uplynulý štvrtok na ceste v smere z Košíc do Sečoviec. 

VIDEO Jazda cez plnú čiaru. 

prebiehanie Košičana
​Na videu vidno, ako sa Košičan na bavoráku zaradil pred auto idúce pred ním, pričom nerešpektoval plnú čiaru. Následne predbehol ďalšie osobné auto a autobus. Po riskantnom manévri sa na ceste stratil z dohľadu.


Prečítajte si aj: 

Smrteľná nehoda: FOTO Sudca Najvyššieho súdu predbiehal na BMW, nevinný Juraj zahynul

Tragédia pri Trenčíne: Dopravná nehoda sa stala osudnou pre staršieho muža (†67)


Polícia neustále upozorňuje vodičov a vyzýva ich k ohľaduplnosti a zodpovednosti. Len za ostatné dni zomreli na našich cestách piati ľudia, ktorí sa stali obeťami pirátov ciest. Vinníci sa po predchádzaní nestihli zaradiť do svojho jazdného pruhu a nasledovala tragická zrážka v protismere.  

Viac o téme: Košičan
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu