Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Fantóm Kysúc desil obyvateľov: Surovo napádal ženy, mesiace strachu

Kysučan napadol šesť žien Zobraziť galériu (3)
Kysučan napadol šesť žien (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

ČADCA - Otrasný prípad ľudskej surovosti rieši žilinský súd. Závažnej obžalobe čelí Ján (17) z Čadce. Napadol šesť žien a chlapca. Jeho najmladšia obeť mala len 13 rokov. Ján skutky napáchal, keď mal 16 rokov.

Obyvatelia Čadce žili dlhé mesiace v strachu. Neznámy fantóm napádal bezbranné obete v rôznych častiach mesta. Muži zákona ho dolapili vlani v decembri. Podľa polície Ján všetky svoje obete surovo zbil. Ako informuje televízia Joj, tri ženy kopal, keď spadli na zem. Museli vyhľadať lekársku pomoc. Na železničnej stanici napadol chlapca, ktorému potom skákal po hrudníku.

Fantóm Kysúc desil obyvateľov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

"Obvinený v Čadci napadol šesť žien a jedného chlapca," uviedol pre televíziu hovorca žilinskej krajskej prokuratúry Milan Cisárik a dodal: "Prokurátorka Okresnej prokuratúry v Čadci podala obžalobu na 17-ročného Jána obvineného z prečinov výtržníctva a ublíženia na zdraví." 

Fantóm Kysúc desil obyvateľov:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

Jánovi príbuzní sú z jeho konania a obžaloby zaskočení. "Veľmi ma to prekvapilo, pretože my sme ho celá rodina mali radi, nečakali sme toto od neho a verím, že buď je to psychického pôvodu, že to urobil, alebo má nejakú vadu," uviedla jeho teta. Ján ešte nedovŕšil 18 rokov, na čo bude musieť prihliadať pri rozhodovaní aj súd. "Ako mladistvému mu hrozí trest odňatia slobody na jeden a pol roka," uzavrel Cisárik.

Viac o téme: NapadnutieKysuce
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu