Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šialený autobusár: VIDEO ako dôkaz! Vrútil sa na vozovku a vytlačil z cesty vodiča automobilu

Nezodpovedné konanie vodiča autobusu.
Nezodpovedné konanie vodiča autobusu. (Zdroj: FB/Polícia Slovenskej republiky)

ŠOPORŇA – Drzosť nemá obdoby! V tomto prípade to platí doslovne. Polícia na svojom Facebooku zverejnila ďalšie kuriózne video zo série nezodpovedných vodičov. Tentoraz v ňom však figuroval autobusár, ktorý sa šialeným manévrom vrútil na vozovku.

Polícia na svojej sociálnej sieti opäť zverejnila šokujúce video zo slovenských ciest, ktoré dostala od vodiča s autokamerou. „Drzý autobusár,“ napísala polícia na adresu vodiča autobusu, ktorý sa vrútil na vozovku ako blázon.

UPOZORNENIE: Video obsahuje vulgarizmy 

Ozvala sa nám aj čitateľka, ktorá povedala, že incident sa stal 4. apríla jej matke, ktorá išla zo Šoporne do Paty okolo siedmej hodiny ráno.

Konanie autobusára okamžite odsúdil aj Libor. „Dosť veľa autobusárov je takých... Myslia si, že všade majú prednosť,“ komentoval. Nezdržal sa ani Radek, ktorý priznal, že aj on má podobnú skúsenosť. Zdôraznil, že takíto vodiči sú „nebezpeční aj pre ľudí v autobuse.“

Väčšina užívateľov sociálnej siete sa zhodla na tom, že vodičovi autobusu by mal byť bezodkladne odobratý vodičský preukaz.

Viac o téme: AutobusVodičCesta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu