Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muži sa išli ospravedlniť Danielovi za hlučné správanie: Ten na nich bezhlavo zaútočil

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR - Marko Erd)

POPRAD - Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade obvinil zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu nebezpečného vyhrážania sa 41-ročného Daniela z Púchova. Krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Migaľová informovala, že obvinený mal v sobotu (7.4.) večer v obci Štôla pod Tatrami v chatovej osade zaútočiť na 22-ročného Pavla a jeho kamaráta Jaroslava.

„Mladíci sa mu údajne prišli ospravedlniť za predošlé hlučné správanie. Po tom, čo zaklopali na dvere chaty, Daniel otvoril dvere, začal na nich kričať a rozbehol sa smerom k nim. Pavol pri útoku utrpel niekoľko bodno-zmliaždených rán v oblasti chrbta a ramena, z ktorých sa bude liečiť pravdepodobne tri týždne,“ priblížila hovorkyňa. 

Útočníka na druhý deň v skorých ranných hodinách policajti zadržali a následne aj umiestnili do cely policajného zaistenia s návrhom na väzobné stíhanie. „Ak sa obvinenému mužovi vina preukáže, zákon pre neho stanovuje trestnú sadzbu odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ uzavrela Migaľová.

Viac o téme: NapadnutieVyhrážanie saPopradŠtôla
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu