Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Keď žena prišla domov, takmer ju porazilo: Pohľad do kúpeľne ju totálne vyviedol z miery

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

MONROE - Žena z amerického štátu Louisiana bola šokovaná, keď minulý utorok prišla domov a našla vo svojej vani nahú votrelkyňu, ktorá sa ládovala jej jedlom a nepohrdla ani chrumkami. Takýto zážitok ju určite poriadne vyviedol z miery. Vinníčka sa zo svojho činu bude spovedať pred súdom.

Šokujúca správa z Rakúska: Slovenského multimilionára súdia za vlámanie, dôkaz DNA

V policajnom vyhlásení o zatknutí sa uvádza, že Evelyn Washingtonová (29) bola nájdená v dome v meste Monroe minulý utorok okolo piatej hodiny podvečer. Keď sa jej majiteľka opýtala, čo u nej robí, žena jej pohotovo tvrdila, že jej istý neznámy muž poradil, aby sa k nej vlámala.

Predpokladá sa, že Washingtonová vstúpila do domu cez rozbité okno. V kúpeľni dôstojníci naďabili na vaňu plnú vody a tanier s jedlom položený vedľa. Na toalete stálo vrecko s napoly zjedenými chrumkami.

Keď žena prišla domov,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ouachita Correctional Center)

Obeť a Washingtonová sa navzájom nepoznali. Žena bola obvinená z vlámania a trestného činu poškodenia majetku. V súčasnosti sa nachádza v Nápravnom centre Ouachita. Výška kaucie bola stanovená na osemtisíc dolárov (cca 6500 eur).

Viac o téme: VaňaJedloVlámanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu