Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Brutálna vražda celej rodiny: Tri mŕtvoly ležali v dome niekoľko týždňov

Otec našiel celú svoju rodinu mŕtvu. V dome ležali niekoľko týždňov alebo mesiacov. Zobraziť galériu (3)
Otec našiel celú svoju rodinu mŕtvu. V dome ležali niekoľko týždňov alebo mesiacov. (Zdroj: reprofoto/TV Nova)

ZLÍN - Udalosť, ktorá otriasla celým Zlínom. V jednom z rodinných domov našiel 56-ročný muž svojich mŕtvych príbuzných. Ihneď zavolal políciu. Tá má podozrenie, že išlo o vraždu.

Šok, aký by nechcel zažiť nikto. Keď 56-ročný muž, podľa TV Nova otec rodiny, vošiel v pondelok večer do rodinného domu, naskytol sa mu hrôzostrašný pohľad. V dome našiel mŕtvolu svojej 60-ročnej ženy a dvoch detí - 34-ročnej dcéry a 37-ročného syna.

Otec našiel celú svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto/TV Nova)

Tragický nález nahlásil polícii. Na miesto ihneď vyrazili policajné hliadky, zlínski kriminalisti a psovod. Počas obhliadky vyšlo najavo, že ženy a muž zomreli už pred niekoľkými týždňami, možno až mesiacmi. Dokonca aj susedia, ktorí sú z udalosti vydesení, policajtom potvrdili, že rodinu nevideli mesiace.

Otec našiel celú svoju
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: reprofoto/TV Nova)

Podľa poštárky, ktorá im doručovala poštu, schránku údajne nikto nevybral už 3 mesiace. Rodina bývala v dome 3 roky a podľa susedov boli bezproblémoví. Sami sa však niekoľkokrát sťažovali na hlučných štamgastov z miestnej krčmy.

Obhliadka miesta činu trvala až do neskorých nočných hodín. "Príčinu úmrtia objasní až súdna pitva," povedala pre televíziu hovorkyňa Lenka Javorková. Polícia však prípad vyšetruje ako vraždu.

Viac o téme: VraždaZlínČeská republika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu