Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Hororový koniec zimných prázdnin: Lukáško (7) vypadol z okna penziónu, rodičia všetko videli

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstoc.com, Tvnoviny.sk, )

OŠČADNICA – Rodičia 7-ročného Lukáška počas prázdninového pobytu v kysuckom penzióne zažili šok. Kým raňajkovali, cez okná presklenej reštaurácie na vlastné oči videli, ako ich synček vypadol z okna prenajatej izby. Chlapček bol po páde ihneď prevezený do nemocnice. Utrpel vážne poranenie panvy.

V horskom penzióne na Kysuciach sa počas rodinnej dovolenky strhla dráma. Rodičia 7-ročného Lukáška, ktorý si užíval posledné dni prázdnin, vypadol z okna izby. Spadol zo šesťmetrovej výšky. Chlapček, našťastie, prežil a na miesto nehody boli ihneď privolaní záchranári. Hospitalizovaný je v martinskej nemocnici.

Penzión v Oščadnici kde bola rodina ubytovaná
Zobraziť galériu (3)
Penzión v Oščadnici kde bola rodina ubytovaná  (Zdroj: thinkstoc.com, Tvnoviny.sk, )

„Môžem potvrdiť, že sme vyslali záchranársku posádku do Oščadnice k zranenému dieťaťu, vzhľadom na jeho vek však nebudeme poskytovať bližšie informácie,“ informovala nás Alena Krčová, hovorkyňa Operačného strediska záchranárov. 

Majiteľ horského penziónu tvrdí, že to bola nešťastná náhoda. Podľa jeho výpovede, chlapec mal prísť dolu do reštaurácie za rodičmi, ktorí odišli z izby na raňajky o čosi skôr.

Majiteľ penziónu v Oščadnici
Zobraziť galériu (3)
Majiteľ penziónu v Oščadnici  (Zdroj: thinkstoc.com, Tvnoviny.sk, )

„Rodičia išli dole do reštaurácie a chlapcovi povedali, že nech príde za nimi na raňajky. Neviem, či sa zľakol, že má zamknuté dvere alebo niečo a údajne vyhodil kľúče z okna," povedal pre televíziu Markíza majiteľ penziónu.

Akonáhle Lukáško vyhodil kľúče z okna, vypadol. Po páde hlasno plakal a bol v šoku. Podľa informácií, ktoré priniesla televízia, chlapček si vážne poranil panvu. 

Viac o téme: KysuceDieťaOščadnicaPenzión
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu