Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zúfalá rodina pátra po Pavlovi (89): FOTO Starčeka vystrašili silvestrovské oslavy, utiekol z domu

Polícia prosí o pomoc pri pátraní: FOTO Na Silvestra sa stratil 89-ročný Pavol, je dezorientovaný Zobraziť galériu (3)
Polícia prosí o pomoc pri pátraní: FOTO Na Silvestra sa stratil 89-ročný Pavol, je dezorientovaný (Zdroj: Polícia SR, FB/Polícia Slovenskej republiky)

BRATISLAVA – Polícia prosí o pomoc pri pátraní. Počas silvestrovskej noci sa stratil 89-ročný starček. Pavol Štefánik bol naposledy videný v Rovinke. Jeho zúfalá rodina prosí každého, kto by ho uvidel, aby ho nahlásili na polícii. V čase zmiznutia bol vystrašený a dezorientovaný.

„Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 89-ročnom Pavlovi Štefánikovi, narodenom 18. januára 1928, bytom Okružná 133/45, Rovinka,“ informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa polície v Bratislave. Muž bol údajne naposledy videný 31.decembra na mieste svojho trvalého pobytu.

Rodina teraz žije v strachu

Polícia po Pavlovi spustila pátranie. "Intenzívne po ňom pátrame. Včera prebiehala pátracia akcia," informovala na Facebooku. Zúfalá rodina prosí o pomoc. "Žiaľ dnes v noci, zrejme kvôli výbuchom petárd a ohňostrojov, nám v zúfalom strachu utiekol zo svojho obydlia v Rovinke starý otec," uviedla rodina. 

"Predpokladáme, že bol dezorientovaný, vystrašený a blúdil po uliciach Rovinky a možno až Dunajskej Lužnej. Ak by ho náhodou niekto zahliadol, tak by som vás chcela poprosiť v mene celej rodiny, aby ste ho nahlásili na polícii," dodala členka rodiny zmiznutého starčeka.

Pavol Štefánik
Zobraziť galériu (3)
Pavol Štefánik  (Zdroj: Polícia SR, FB/Polícia Slovenskej republiky)

Popis nezvestného starčeka

Muž vo veku 89 rokov, vysoký 185 cm, štíhlej postavy, zeleno sivé oči, krátke hnedé vlasy. Polícia informovala, že muž bol odetý v modrých nohaviciach, flanelovej kockovanej košeli a mal zelený kabát, hnedú menčestrovú šiltovku a vysoké čierne teplé topánky. 

Nezvestný Pavol má na brade cca dvojcentimetrovú jazvu, mierne zhrbenú chôdzu a slabšie počuje. Rozpráva po slovensky a po maďarsky.

Pavol Štefánik
Zobraziť galériu (3)
Pavol Štefánik  (Zdroj: Polícia SR, FB/Polícia Slovenskej republiky)

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k vypátraniu nezvestnej osoby, oznámte na číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

Viac o téme: PátranieRovinkaPavol Štefánik
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu