Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Polícia v Popradskom okrese pátra: Hľadajú sa muž na FOTO

Jaroslav Matta Zobraziť galériu (2)
Jaroslav Matta (Zdroj: KR PZ Prešov)

POPRAD - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po nezvestnom 66-ročnom Jaroslavovi Mattovi zo Svitu. Ako informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, nezvestný muž v piatok 15. decembra v čase o 00:50 nastúpil na vlakovej stanici v Poprade do vlaku Leo expres smer do Prahy, kde mal vystúpiť na železničnej hlavnej stanici v Prahe a ísť autobusom na letisko Praha - Ruzyňe.

"Naposledy bol telefonicky kontaktovaný kamarátom v piatok o 14:30, keď uviedol, že je na vlakovej stanici v Prahe, pričom sa mal v danom čase nachádzať už v lietadle smerom do Francúzska. Odvtedy o sebe nepodal žiadnu správu a do miesta bydliska sa nevrátil," povedal Džobanik s tým, že v minulosti sa Matta liečil na Prednej hore z alkoholizmu a gamblerstva.

Matta je vysoký 165 centimetrov, plnoštíhlej postavy. Má krátke hnedé vlasy s plešinou. Naposledy mal na sebe oblečenú bundu s červeným pásikom na ramenách, hnedožltý sveter na tri gombíky, bielu košeľu so sivými pásikmi, krémové platené nohavice, sivú pletenú čiapku a obuté mal čierne tenisky. Akékoľvek poznatky k nezvestnému môžu občania nahlásiť na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Poprade, tel. č.: 0961 89 3371, respektíve na linku 158.

Jaroslav Matta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ Prešov)

Viac o téme: PátraniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu