Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

K policajtom sa blížila podozrivá audina: Keď uvideli ŠPZ-ku, prišiel výbuch smiechu

Vodič si ŠPZ-tku napísal sám Zobraziť galériu (3)
Vodič si ŠPZ-tku napísal sám (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Bratislavskí PMJ-čkári sa v utorok ráno nestačili diviť. Zastavili vodiča, ktorý mal na svojej audine ručne napísané evidenčné číslo, a to nebolo všetko. Predstavujeme vám slovenského Mr. Beana.

Policajtov pohotovostnej motorizovanej jednotky zaujala v uliciach Starého Mesta Audi A6. „Auto malo na mieste určenom pre tabuľku s evidenčným číslom vozidla umiestnený papier s ručne napísaným evidenčným číslom,” napísali policajti na sociálnej sieti. 

Namiesto skla igelit

Vynaliezavého vodiča muži zákona predpísaným spôsobom na Olejárskej ulici zastavili. „V rámci kontroly policajti zároveň zistili, že vozidlo má prasknuté čelné sklo a namiesto predného a zadného okna na strane spolujazdca je umiestnený igelit,” doplnila polícia. Za porušenie zákona o cestnej premávke vodičovi uložili blokovú pokutu vo výške 80 eur. 


Prečítajte si aj:

FOTO Cestný pirát sa rútil po diaľnici D2: Jazdil rýchlosťou 246 km/h, polícia mu vyrubila pokutu


 

K policajtom sa blížila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

Fotografiu rukou písanej ŠPZ-tky polícia zavesila na facebook. Pod obrázkom začali pribúdať vtipné komentáre, ktoré „oceňujú” vynaliezavosť vodiča. Samotní muži zákona ho prirovnali k známej televíznej postave Mr. Beana. Jeden z diskutujúcich napísal, že audina je registrovaná vo Švédsku s tým, že STK-čka a emisná kontrola skončila 30. septembra 2016. Auto tak nesmie na cesty. 

K policajtom sa blížila
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

Viac o téme: VodičŠPZ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu