Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Zvrat v prípade matky, ktorá bila synčeka na ulici v Lučenci: Polícia zverejnila VIDEO brutality

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)

LUČENEC - Otrasný prípad, ktorý šokoval celé Slovensko, neostane bez dohry. V prípade krkavčej matky, ktorá v centre Lučenca surovo zbila a o zem hodila svojho synčeka, kompetentní konajú. Polícia zverejnila video desivého činu.

Incident sa stal v nedeľu pred obchodným centrom na Námestí republiky v Lučenci. "Žena (33) tu fyzicky napadla svojho 4-ročného syna, ktorému spôsobila zranenia, ktoré si podľa predbežnej lekárskej správy vyžadujú dobu liečby do 4 týždňov," informovala polícia na sociálnej sieti. 

Desivá situácia, ako ju zachytila kamera.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy. 

Lučenec - matka týrala na ulici chlapčeka

Krkavčia matka sa k synčekovi rozbehla po tom, čo niečo zodvihol zo zeme a vybral sa k nej. Surovo ho zbila a hodila o betónovú zem. Michaela už čelí obvineniu z prečinu ublíženia na zdraví.

Marcus je v bezpečí, sociálka zasiahla

Polícia pri vyšetrovaní prípadu spolupracuje aj s tamojším Úradom práce sociálnych vecí a rodiny. "Orgán sociálnoprávnej ochrany detí a sociálnej kurately vykonával opatrenia v tejto rodine, a to hlavne z dôvodu častej zmeny bydliska a nezhôd medzi dospelými členmi rodiny," potvrdila Jana Lukáčová, riaditeľka kancelárie generálneho riaditeľa Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny s tým, že v prvom rade zisťujú aktuálnu situáciu detí s cieľom zabezpečiť im bezpečnú starostlivosť. "V tomto prípade boli deti neodkladným opatrením súdu zverené do starostlivosti zariadenia," doplnila Lukáčová. 

Zvrat v prípade matky,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: reprofoto Tv Joj)


Prečítajte si aj:

Otrasný prípad krkavčej matky v Lučenci: Rozbehla sa k synčekovi (4), brutálna bitka na ulici


Polícia pri vyšetrovaní prípadu požiadala aj o znalecké posudky z odboru zdravotníctva. "Nevylučujeme ani to, že by v priebehu vyšetrovania mohlo dôjsť aj k zmene v právnej kvalifikácii," vysvetlila polícia a dodala, že prípad je v štádiu vyšetrovania, preto bližšie informácie v súčasnosti nie je možné poskytnúť.

Viac o téme: MatkaBitkaLučenec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu