Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podivná nehoda v Bratislave, objavili auto s dvomi mŕtvymi: FOTO Záhadná smrť v lese

Ranná tragédia v Bratislave Zobraziť galériu (4)
Ranná tragédia v Bratislave (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

BRATISLAVA - Dnes ráno sa stala vážna dopravná nehoda. Po desivom náraze do stromu zomreli dvaja ľudia. Polícia zatiaľ totožnosť vodiča nepozná, nebohou je 20-ročná žena.

Nešťastie sa stalo dnes v ranných hodinách na Lieskovskej ceste smerom k spaľovni v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice.


Prečítajte si aj:

Tragédia na Orave: FOTO Ján (†59) vletel do protismeru, desivý náraz do kamióna


Vodič narazil z nezistených príčin do stromu. Náraz musel byť veľmi silný, pretože muž za volantom a jeho spolujazdkyňa zomreli. "Podľa doterajších informácií z miesta dopravnej nehody sa v osobnom motorovom vozidle zn. Hyundai Coupé nachádzajú dve osoby bez známok života – muž na mieste vodiča a žena na mieste spolujazdca," informovala hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. 

Podivná nehoda v Bratislave,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Polícia)

Na miesto dorazilio všetky záchranné zložky. "V aute sa nachádzali dve zakliesnené osoby bez akýchkoľvek známok života. Lekár musel konštatovať smrť," potvrdila hovorkyňa operačného strediska záchranárov Alena Krčová.

Podivná nehoda v Bratislave,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Odťahovka.sk)

Hasiči prijali hlásenie o nehode dnes krátko po pol ôsmej. Ako informovali, vykonali protipožiarne opatrenia a osoby vyprostili z vozidla. "Okolnosti tragédie sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," uzavrela policajná hovorkyňa. Policajti zistili totožnosť usmrtenej, je ňou 20-ročná žena z Bratislavy. Totožnosť usmrteného muža doposiaľ potvrdená nebola. 

Podivná nehoda v Bratislave,
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Foto: FB/Odťahovka.sk)

 

 

Viac o téme: NehodaStromTragédia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu