Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragédia v Česku: Otec cestoval s dvomi synčekmi (3,†3), desivý náraz v protismere

Nehoda v Česku Zobraziť galériu (3)
Nehoda v Česku (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

PÍSEK - Milujúci otec cestoval so svojimi dvomi trojročnými synčekmi, keď sa na ceste v protismere zrazil s oprotiidúcou octaviou. Všetci skončili v nemocnici, jedne z bračekov, žiaľ, zomrel.

Vážna dopravná nehoda sa stala v nedeľu popoludní na hlavnej ceste v katastri obce Semice na Písecku. Čelne sa zrazili dve autá. Ako opísal hovorca českých policajtov Miroslav Doubek, vodič (73) Škody Octavia, idúci v smere na Písek, zatiaľ z nezistených príčin vyšiel do protismeru, kde narazil do Škody Felicia. Nárazom utrpel ľahké poranenia a po ošetrení ho previezli do píseckej nemocnice. Jeden zo synčekov, žiaľ, v pondelok v nemocnici vydýchol naposledy. 

Tragédia v Česku: Otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Vodič (27) felicie a jeho dvaja trojroční synčekovia utrpeli silným nárazom ťažké zranenia. Otca s jedným zo synov transportoval vrtuľník do pražskej nemocnice. Druhého chlapčeka previezli do nemocnice v Českých Budějoviciach. 

Tragédia v Česku: Otec
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Polícia ČR)

Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. "Presná príčina a ďalšie skutočnosti uvedenej nehody sú predmetom následného vyšetrovania píseckých dopravných policajtov a kriminalistov," uzavrel policajný hovorca. 

Viac o téme: NehodaDetiTragédiaPísek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu