Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

VIDEO Dramatická razia v Trnave: Kvôli drogám zadržali matku s dcérou

Zadržané drogy. Zobraziť galériu (8)
Zadržané drogy. (Zdroj: PZ SR)

TRNAVA - Zásoby drog a tisíce eur zadržali policajti pri akcii s názvom Indiánka na trnavskom sídlisku Linčianska. Záťah bol zameraný na matku s dcérou, ktoré boli podozrivé z drogovej trestnej činnosti.

Obidve ženy zadržali. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, na základe niekoľkomesačného operatívneho rozpracovania vykonali policajti prehliadky v byte, pivničných priestoroch a dvoch autách. Súčasne s domovou prehliadkou bola pri nákupnom centre, takmer priamo pri predaji drog, zadržaná 47-ročná žena.

Razia
Pri sebe mala 49 skladačiek s heroínom a pervitínom. V byte zadržali 29-ročnú ženu a zaistili štyri zatavené striekačky s metamfetamínom. Expertíza ukázala, že v nich bolo minimálne 101 dávok metamfetamínu.

VIDEO Dramatická razia v
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PZ SR)

Špeciálne cvičený pes v byte označil aj trezor s vyše 13-tisíc eurami, ktoré pochádzali pravdepodobne z drogovej trestnej činnosti. Matka s dcérou už čelia obvineniam z obzvlášť závažného drogového zločinu, stíhané sú vo väzbe. V prípade dokázania viny môžu stráviť za mrežami desať až pätnásť rokov.

Viac o téme: RaziaTrnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu