Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šialená jazda opitého mladíka (21) v Bratislave: V protismere nabúral do dvoch aut

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: polittilogen.no)

BRATISLAVA - Jazda 21-ročného muža pod vplyvom alkoholu v protismere a bez vodičského oprávnenia sa skončila v sobotu (2.9.) večer v Bratislave nárazom do dvoch zaparkovaných motorových vozidiel. O dopravnej nehode informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Mladík vošiel so svojím vozom značky Hyundai i10 okolo 19.0O h do protismeru v jednosmernej Revúckej ulici. "Nakoľko sa plne nevenoval vedeniu vozidla pri vychádzaní na Páričkovu ulicu, došlo k nárazu do riadne zaparkovaného motorového vozidla značky BMW 3, a následne druhého zaparkovaného vozidla značky Mercedes," opísal Szeiff.

Policajná hliadka podrobila vodiča dychovej skúške, ktorou bolo namerané 0,74 mg/l alkoholu v dychu, čo predstavuje hodnotu 1,54 promile. To potvrdila aj opakovaná skúška. Následné preverovanie ukázalo, že muž nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

"Nakoľko svojím konaním naplnil zákonné znaky skutkovej podstaty trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, bol v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode a umiestnený v cele policajného zaistenia," priblížil Szeiff.

Viac o téme: BratislavaPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu