Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Muž (74) s SUV to napálil priamo do práčovne plnej ľudí: Desivé VIDEO zúfalstva, traja zranení

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Facebook/NBC News)

NEW YORK - Hrôzostrašné zábery ako z akčného filmu. Šofér bieleho SUV to napálil priamo do priestorov práčovne. Medzi šiestimi zranenými bola aj tehotná žena. Polícia situáciu vyhodnotila ako nehodu. Škoda sa vyšplhala do výšky niekoľko tisícov.

Nič netušiaci zákazníci práčovne zažili poriadny šok. Po tom, čo si to 74 – ročný šofér nasmeroval na svojom bielom SUV priamo do priestorov predajne, nastala panika. V čase nárazu sa v práčovni nachádzalo osem ľudí. Ako informovali hasiči mesta New York, tri osoby utrpeli vážne zranenia a ďalšie tri utrpeli ľahké zranenia. Jeden zo svedkov Josephine Torlone povedal pre televíziu, že medzi zranenými bola aj tehotná žena.

Starý pán nehodu nespôsobil úmyselne. Po tom, čo navštívil blízky obchod nasadol do svojho vozidla a v plnej rýchlosti nacúval do už spomínaných priestorov práčovne. Polícia incident vyhodnotila ako nehodu a muža nezadržala. Svedok, ktorý nechcel byť menovaný prirovnal haváriu k filmovej scéne. Pri krviprelievanie,  ako to sám nazval, utrpel poranenie ruky. "Mám pocit, že to bolo skoro ako vo filme, keď sa niekto pokúša pomstiť inému," opísal svedok.

Muž (74) s SUV
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/NBC News)

Podľa informácií majiteľa práčovne, bola nehodou spôsobená škoda vo výške viac ako 20 000 dolárov (viac ako 16 500 eur). Vo výkladnej skrini je momentálne tabuľa s príznačným nápisom: "Prepáčte... zatvorené kvôli dopravnej nehode!"

Muž (74) s SUV
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/NBC News)

Viac o téme: NárazZraneníSUV
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu