Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Identita Michaely (25), ktorá zrazila policajta na D2, odhalená: Krutý osud pred tragédiou

Michaela vrazila do policajta, ktorý riadil dopravu Zobraziť galériu (7)
Michaela vrazila do policajta, ktorý riadil dopravu (Zdroj: Foto: Instagram/M.i.c.h.e.ll.e)

BRATISLAVA - Policajt Štefan (†48) išiel pomáhať k dopravnej nehode, aby sa nestalo väčšie nešťastie, a sám pri tom zahynul. Na diaľnici do neho v rýchlosti napálila Michaela (25). Za svoj krok bude pykať.

Michaela v osudný večer jazdila v pravom jazdnom pruhu na Opli Astra v smere z Malaciek do Bratislavy. Na 40. kilometri diaľnice D2 stála policajná hliadka. Riadila dopravu kvôli dvom škodovým udalostiam, ktoré sa tam aktuálne stali.

FOTO Identita Michaely (25),
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: repro foto tv joj)

Policajt Štefan si plnil služobné povinnosti, keď do neho Michaela v rýchlosti napálila. Podľa očitých svedkov bola na diaľnici kvôli ostrému slnku zlá viditeľnosť. Silný náraz muža odhodil do vzialenosti niekoľkých metrov. Vodička po zrážke prešla s autom cez pravý jazdný pruh a krajnicu, kde narazila do zvodidiel. Aj napriek úpenlivej snahe záchranárov a leteckému transportu do nemocnice, svojim zranenia, žiaľ, podľahol.  

FOTO Identita Michaely (25),
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: Instagram/M.i.c.h.e.ll.e)

Michaela čelí obvineniu

"Vyšetrovateľ Policajného zboru v tejto súvislosti začal trestné stíhanie a na základe doposiaľ vykonaných procesných úkonov zároveň vzniesol obvinenie z prečinu usmrtenia 25-ročnej Michaele z Malaciek," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. Ak Michaele vinu dokážu, hrozí jej trest odňatia slobody na dva až päť rokov.   


Prečítajte si aj:

Tragédia na D2: Policajt Jozef (†48) varoval vodičov pred nehodou, Michaela (25) ho zrazila


Podľa našich informácií Michaela pochádzala zo Sekúl, kde s rodinou žil aj nebohý policajt. Mladá žena sa presťahovala do Malaciek, kde pracuje ako prevádzkarka v herni. Rodinný dom v obci Sekule je napísaný na ňu. Ako sme zistili, dôvodom je, že v roku 2014 prišla o mamičku.  

FOTO Identita Michaely (25),
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Policajt diaľničného oddelenia Malacky npor. Jozef Štefek si plnil v osudný deň v úseku, kde došlo k tragédii, služobné povinnosti. Riadil dopravu predpísaným spôsobom. Za služobným Volkswagenom Passat, so zapnutým svetelným výstražným zariadením, v reflexnej veste a so zastavovacím terčíkom usmerňoval dopravu z ľavého jazdného pruhu do pravého. Jozef pracoval v Policajnom zbore od roku 1998. Zanechal po sebe manželku a syna. Pohreb by mal mať koncom týždňa. 

Polícia vyzýva svedkov nehody

Malackí policajti hľadajú svedkov tejto nehody. "Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli dopravnú nehodu a vedia tak policajtom k jej priebehu poskytnúť bližšie informácie, aby tak urobili telefonicky na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uviedla hovorkyňa bratislavských policajtov Lucia Mihalíková. 

Polícia osobitne vyzýva vodičov, ktorí v čase krátko pred 19.15 hodide prechádzali v úseku diaľnice D2 smerom do Bratislavy a majú vo vozidlách nainštalované kamery, ktoré by mohli zaznamenať situáciu v cestnej premávke pred alebo počas dopravnej nehody, aby ju kontaktovali. 

 

Viac o téme: PolicajtNehodaTragédiaMichaela
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu