Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Daniel sa rútil po diaľnici rýchlosťou 242 km/hod: Jeho výhovorka pred policajtmi neobstála

Daniel prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 112 km/hod. Zobraziť galériu (3)
Daniel prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 112 km/hod. (Zdroj: Foto: polícia)

TRENČÍN - Trenčianski diaľniční policajti mali opäť plné ruky práce. Namerali vodiča na BMW-čku, ktorý prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o neuveriteľných 112 km/hod.

Daniela (44) z okresu Trnava namerali policajti uplynulý piatok dopoludnia na diaľnici pri Novom Meste nad Váhom v smere jazdy od Bratislavy na Žilinu. "Vodičovi BMW M2 policajti namerali na diaľnici D1 rýchlosť jazdy až 242 km/hodinu. Vodič prekročil maximálnu povolenú rýchlosť na diaľnici o 112 km/hod," opísala hovorkyňa trenčianskych policajtov Elena Antalová s tým, že vodiča následne predpísaným spôsobom policajti zastavili na diaľničnom odpočívadle Beckov. 

Muži zákona dali vodičovi fúkať a vyzvali ho, aby predložil doklady. "U Daniela (44) bola dychová skúška negatívna," doplnila Antalová. 

FOTO Daniel sa rútil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

Dobrá výhovorka

Vodič pri prejednávaní priestupku policajtom povedal, že rýchlosť prekročil preto, lebo ide do servisu a na aute sa mu niečo nezdá. Auto chcel vyskúšať, ako ide, aby vedel popísať chybu. Argument ale u policajtov neobstál a vodičovi muži zákona uložili najvyššiu možnú blokovú pokutu, a to 800 eur. Daniel pri sebe hotovosť nemal, tak mu policajti vypísali blok na pokutu nezaplatenú na mieste.

FOTO Daniel sa rútil
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: polícia)

 

Viac o téme: RýchlosťPrekročenieDiaľniční policajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu